Hjem> Produkter> Dual Motor Standing Desk> Beste ergonomiske dobbeltmotorstudie stående tabell
Beste ergonomiske dobbeltmotorstudie stående tabell
Beste ergonomiske dobbeltmotorstudie stående tabell
Beste ergonomiske dobbeltmotorstudie stående tabell
Beste ergonomiske dobbeltmotorstudie stående tabell
Beste ergonomiske dobbeltmotorstudie stående tabell
Beste ergonomiske dobbeltmotorstudie stående tabell

Beste ergonomiske dobbeltmotorstudie stående tabell

Get Latest Price
Betalings type:L/C,T/T,D/P,Paypal
Incoterm:FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Min. Rekkefølge:50 Set/Sets
Transport:Ocean,Land,Air,Express
Havn:Shanghai,Ningbo,Shenzhen
Color:
Option:
Produktegenskaper

Modell nr.UP1A-07

MerkeUPLIFTEC

FeaturesAdjustable (Height), Extendable

ApplikasjonKontorbord

HovedsøknadKommersielle møbler

Typer AvKontor møbler

Whether To Support Mail Order Packaging (special Packaging For Cross-border E-commerce)Y

ApplikasjonsscenarioHjemmekontor, Skole, Sykehus, Kjøpesenter

DesignstilModerne, kinesisk, Eklektisk

Materialemetall

Utseende StilModerne

OpprinnelsesstedKina

Height Range620-1270mm

Base Width964-1600mm

Max Speed35mm/s

Noise≤ 50dB

Load Capacity120kg/265IBS

Input VoltageAC 100V-240V

Output VoltageDC 24V

MaterialSPCC

Emballasje og levering
Selge enheter : Set/Sets
Pakketype : Individuell kartong 1080 (L)*270 (W)*235 (h) mm
Eksempel på bilde :
nedlasting :
Up1a-07 smart løftekontor desk
produktbeskrivelse

Det meste av arbeidsarbeidere er i en tilstand av statisk operasjon og statisk belastning i lang tid, så vet du hvilke jobber i livet som krever langvarig sittende eller stående?

Så vidt jeg vet, kontorarbeidere, IT -bransjearbeidere, sjåfører, monteringslinjeoperatører, etc. trenger alle å sitte og jobbe i lang tid. Selger, leger, trafikkpoliti, sikkerhetsvakter osv. Arbeidet opp i lang tid. Både sittende og står i lange perioder er veldig ekstreme arbeidsstillinger som ikke er bra for menneskekroppen.

Men det er jobber som ikke kan forbedres av andre varer, for eksempel sjåfører. Heldigvis kan de fleste jobber fremdeles forbedres ved stående pulter, for eksempel kontorarbeidere, IT -bransjearbeidere, etc. Høydejusterbare skrivebordet er selskapets flaggskipprodukt, dedikert til å hjelpe innenlandske og utenlandske brukere til å oppnå stående kontor på en raskere måte, og ledet Den nye trenden med Healthy Office. Mennesker fra alle samfunnslag forbedrer aktivt det nåværende arbeidsmiljøet, ved å bruke elektriske sittebord for å ta ledelsen for å realisere et sunnere og mer humant kontormiljø.

Produkt Parameter

Type Dual Motor
Height range
620-1270mm
Width base
964-1600mm
Max load capacity
120kg/265IBS
Max.Speed
35mm/s
Noise
≤ 50dB
Frame color
Black White Grey
Brand
UPLIFTEC
Frame material
SPCC
Input voltage
AC 110V-220V
Motor warranty
5 years
GW/NW
28.5/26.2kg
Package size
1080(L)*270(W)*235(H)mm

Produktvisning


Motoren har sterk kraft, stabil kraftutgang og stabil belastningslager på 120 kg, som kan dekke behovene til daglig underholdning og Office desktop -lagring. Kolleger kan samarbeide med funksjonen til motstandsretrett og kraftbeskyttelse for å sikre løftesikkerheten. Kraften i standby -modus er bare 0,1W, energisparing og miljøvern.

All stålbordramme, holdbar komprimering, ingen deformasjon, velg Baosteel SPCC, kaldvalset karbonstål for bilproduksjon. Ergonomisk design, stabil lastbærende, tabellramme og tabellbenelengde-forhold, streng test og samarbeid, for å sikre stabiliteten til hele tabellstrukturen.

Funksjon: 1.Soft Start/Stop -funksjon 2.Anti kollisjonsfunksjon 3. Metrisk og tommers bryter 4.Four Posisjon Høyde minne 5. Oppheft/overbelastning Beskyttelse 6.Leg Ubalansebeskyttelse 8.Sit/Stand Time -påminnelse

Electric Height Adjustable Desk

Adjustable Height Drafting Desk

produkt detaljer

1. Kvikk og jevn justering: jevn løft med en hastighet på 1 tomme/sek. Fleksibel arbeids holdning, fra å sitte til stående. Gjør arbeid enklere og mer behagelig

2. Stretch lengdejustering: Det er egnet for forskjellige mellomrom og stasjonære størrelser. Du kan velge skrivebordet etter dine preferanser.

3. Kvalitetsstål: Stødige base eliminerer vingling, bordrammen er laget av 1,5 tmm kaldvalset karbonstål samme som biler. Strong, langvarig, motstår komprimering og endrer ikke form.

4. Kraftig dobbeltmotor: Høy effekt energisparende motorsystem, ganske og stabilt, og skaper et behagelig arbeids- og læringsmiljøer

5.Memory Function: Trykk lenge på 1234 -tasten for å oppdatere minnet, kort trykk den for automatisk å stige til momoryhøyden.?

6. Kontrollboks: Kontrollbokser fungerer med UP -serien. Den har lavt energiforbruk, liten størrelse, lett vekt, vakkert utseende og lett å montere (spor i bunnen).

Height Adjustable Desk

produkt-dimensjoner

Height Adjustable Desk

Produktapplikasjon

Standing Desk Application

Om oss

Suzhou Uplift Intelligent Technology Co., Ltd., Grunnlagt i 2018, er et vitenskapelig og teknologisk selskap som spesialiserer seg på forskning, utvikling, produksjon og salg av lineær driv- og kontrollsystemer. For tiden har det dannet tre produktsystemer av industrielle elektriske lineære aktuatorer, hjemmeelektriske lineære aktuatorstang og stående skrivebord.

Vår omfattende portefølje er forankret av merkevaren Uplitec, som registrerte et varemerke med 5 patentsøknader i Kina. Sammen med våre partnere designer vi rom for å hjelpe mennesker til å jobbe, lære og helbrede. Selskapet har bestått det nasjonale ISO9001 -kvalitetssystemet, og produktene har blitt tildelt CE, TUV, BIFMA5.5 og andre sertifikater. For å tilby god kundeservice har vi kjøpt et stort antall av alle slags eksperimentelle og testutstyr. For tiden har vi mer enn 10 FoU -ingeniører innen maskiner, elektronikk, struktur, produkter og andre felt. Vårt langsiktige mål er å tilfredsstille markedskundene og fortsette å forbedre og gjøre det bra innen teknisk forskning og utvikling. Selskapet har sitt eget uavhengige merke og varemerke og har opprettet et salgsteam av innenlandsk og utenrikshandel med utenlandske konsulenter. For tiden har produktene blitt eksportert til mer enn 30 land og regioner, spesielt til Europa, Amerika og Australia.

Uplift leder an i å skape gode opplevelser ved å tilby en rekke høydejusterbare pulter, lineære aktuatorer, S og metallprodukter og tjenester designet for å hjelpe folk med å nå sitt fulle potensiale. Vi driver bærekraftig sosiale, økonomiske og miljømessige endringer gjennom våre beslutninger og handlinger. Hos Uplift gjør vi ikke bare det som er riktig, vi gjør det som er best - for mennesker og for planeten.

Standing Desk FactoryStanding Desk ManufacturerStanding Desk Manufacturer


Tilbakemeldinger fra kunder

Customer Feedback

Pakking og frakt

Alle stående pulter er individuelt pakket, ett stykke per kartong. Emballasjeboksen vedtar 5 lag bølgeboks, gram vekt 230 g / ㎡. Pakningen er i streng i samsvar med eksportstandarder.

Individuell pakking: 1080*270*235mm, 20gp/40gp/40HQ: 340pcs/700pcs/860pcs

Standing Desk Packaging




FAQ

Spørsmål: Hva er hovedproduktene dine?
A: Våre viktigste produkter har dobbeltmotor to/tre segmenter som står skrivebord, enkeltmotorstående skrivebord, L-form stående skrivebord, stående skrivebordsarbeidsstasjon og elektrisk løftekolonne.

Spørsmål: Er du handelsselskap eller produsent?
A: Vi er fabrikk som har mer enn 5 års erfaring, velkommen til besøket.

Spørsmål: Kan du lage OEM/ODM -tjenesten?
A: Ja, det kan vi. Vi har et sterkt FoU -team med våre egne designere og ingeniør.

Spørsmål: gir du prøver? er det gratis eller ekstra?
A: Ja, vi kan tilby prøvene for evalueringen din. Du må betale prøveavgiften og fraktavgiften. Men vi lover å trekke fra prøveavgiften hvis vi inngår en avtale om masseproduksjon senere.


Spørsmål: Andre problemer
A: Vi håper at problemet med produktet ditt er løst ved å bruke informasjonen som er gitt ovenfor. Hvis dette ikke er tilfelle, kan du kontakte oss ved å sende en video eller et bilde av det spesifikke problemet til info@uplitec.com. Vi kommer tilbake til deg med en løsning så snart som mulig!

Hjem> Produkter> Dual Motor Standing Desk> Beste ergonomiske dobbeltmotorstudie stående tabell
Send forespørsel
*
*

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende